slide
Klanten65

Klanten

Huurders1250

Huurders

Gebouwen200

Gebouwen

m2 In beheer1025000

m2 In beheer

Offices6

Offices

Team Members35

Team Members

COBELPRO REAL ESTATE MANAGERS

De N.V. Cobelpro werd opgericht in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste onafhankelijke Belgische vastgoedbeheerders en –adviseurs. Cobelpro heeft haar activiteiten hoofdzakelijk geconcentreerd op het beheer van professioneel vastgoed en het adviseren van eigenaars in het beheer van hun patrimonium.

Cobelpro, met maatschappelijke zetel in Antwerpen en vestigingen in Brussel, de provincie Waals-Brabant en in Luxemburg, is actief over gans België en het Groothertogdom Luxemburg in het beheer van alle types vastgoed.

NIEUWS

03.09.2020

Cobelpro gecertificeerd met CO2-neutraal label

Cobelpro is er erg trots op dat CO2logic officieel heeft gecertificeerd dat Cobelpro nu een CO2-neutraal bedrijf is.

Met het behalen van dit CO2-neutraliteitslabel sluit Cobelpro aan bij de PAS 2060, de internationale standaard voor CO2-neutraliteit die staat voor geloofwaardige klimaatacties.

Lees Meer
30.03.2020

Cobelpro blijft 100% operationeel

De topprioriteit van ons bedrijf en ons team is te zorgen voor een goed dagelijks beheer van de eigendommen met inachtneming van alle voorschriften voor gezondheid en veiligheid voor huurders, klanten en leveranciers

Lees Meer
19.03.2020

Covid-19 Advies Cobelpro aan huurders

Het door u gehuurde gebouw is momenteel nog steeds toegankelijk voor huurders, werknemers en hun bezoekers. Als beheerder volgen wij de richtlijnen en adviezen van de bevoegde overheden op de voet.

 

In het licht van de nieuwe maatregelen die door de bevoegde overheden werden uitgevaardigd in het kader van de bestrijding van het Covid-19 virus wensen wij alvast uw bijzondere aandacht te vestigen op een aantal elementaire voorzorgsmaatregelen die ook u kan treffen teneinde zo veel als mogelijk bij te dragen tot uw eigen veiligheid evenals deze van uw werknemers, van de andere huurders van het gebouw, van de bezoekers , de leveranciers en de gemeenschap.

Lees Meer

Cobelpro Real Estate Managers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan